Поредния СКАНДАЛ в църквата! Йеромонах Кирил сваля расото!?

Йеромонах КирилПалавият йеромонах Кирил, станал доста известен от „Господари на ефира” ще бъде изправен пред специална комисия на Светия синод.

Скандалният монах от Троянския манастир Кирил ще трябва да свали расото заради шокиращите разкрития, които направи пред скрита камера на „Господари на ефира“. Кирил е със забрана да упражнява действията си на божи служител докато от църквата не решат как да постъпят с него.

Йеромонахът ще бъде изправен пред специална комисия на Светия синод, членовете на която ще решат какво наказание заслужава Кирил заради шокиращото си поведение пред камерата на Господарите. Съставът на комисията обаче се пази в пълна тайна, за да се избегнат всякакви възможни влияния върху членовете й. Всички монаси, чиито имена се споменават в скандалния разговор по скайп, са дали писмени обяснения за обвиненията срещу тях. Управата на Троянския манастир също ще съвещава заради скандала, който със сигурност ще удари по престижа на обителта.

Припомняме ви, че името на йеромонах Кирил, чието светско име е Георги Тодоров, стана печално известно в последните дни след като от „Господари на ефира“ го заснеха как води скандален разговор с младо момче по скайп. В него Кирил не само, че изразява мераците си към младежа, ами разкрива, че част от свещениците в Троянската обител си падат по мъже, предават от razkritia.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *