Поредна гавра: Изнасилиха индийка в нотариална кантора (ВИДЕО)

ИндияПоредно брутално изнасилване на жена стана в Индия. Този път жертва е била съпруга, която отишла в нотариус, за да оформи документите по окончателния си развод със съпруга, отбелязва „The Hindu“. Инцидентът е станал в една стая в бившия дворец на махараджа Патяла в Ню Делхи, където са разположени Окръжният съд и помещения на юристи. 25-годишната жена отишла при един от нотариусите, за да оформи формалностите около развода. Докато попълвала документите, тя била въведена в една от стаите, където я очаквал „с нетърпение“ съпругът й, заедно със своите братя и сестри. Там, въпреки съпротивата, момичето било изнасилено общо четири пъти и то пред очите на сестрата. По непотвърдени данни, тя дори я държала за ръцете, докато траела гаврата.

След като приключили, мъжете я пуснали да си ходи. Независимо от преживения ужас, индийката веднага отишла в най-близкото полицейско управление, където подала жалба срещу извергите. В момента се води разследване. Има голяма вероятност в случай, че бъдат заловени, мъжете да бъдат осъдени на смърт.

Междувременно преди броени минути електронното издание на „The Hindu“ съобщи за второ брутално изнасилване в индийската столица. Този път жертвата била 20-годишна девойка, която помолила минувач да я упъти. Той се оказал отзивчив, но не по начина, който очаквала.

БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *