Поредната интрига! Бареков се предлага на Костов, прави интрига между Дал и десните

БарековМаститият „журналист” Николай Бареков, който смени дузина господари за няколко години, заформи поредната си интрига.

Програмният шеф на ТВ7 този път се опита да скара реформаторския блок в десницата, като вещо посъветва Иван Костов да махне от там партията на Касим Дал и Корман Исмаилов. В интервю в собственото си предаване, под видимо смаяния поглед на ководещия Витомир Саръиванов, Бареков тържествено обяви Командира за велик държавник. Това обаче се оказва поредната трансформация на водещия. Докато ДСБ бяха опозиция на ГЕРБ, когато журналистът слугуваше на кабинета „Борисов“, той обвиняваше Иван Костов за приватизацията на БГА „Балкан“ и дори не даваше думата на тъмно сини политици в сутрешния блок на ТВ7. В самоинтервюто си с протоколния водещ Саръиванов Бареков започна да дава съвети на реформаторския блок и дори намекна в стил проф. Вучков, че му трябва обществено отговорни и сериозни хора, визирайки вероятно себе си.

Тежката дума на журналиста обаче прозвуча като поредната интрига, която се опитва да завърти. Ако Бареков се предлага на политическия пазар, би трябвало да покаже своите аргументи, а не да напада с популизъм опонентите си. Освен това, изживяващият се като нов народен трибун е показал във времето, че не може да му се има вяра. Първата изневяра на Бареков започна през 2007 г., когато заради статия в „Новинар“ Волен Сидеров започна да го съди.

След това двамата се сдобриха, а лидерът на „Атака“ оттегли обвинението. Малко по-късно журналистът се скара с Бойко Борисов, но след това отново станаха приятели. Сега Бареков се натиска на новия реформаторски блок в десницата. Вместо да направи сериозен политически проект с идеи за разкапаната система на здравеопазването, водещият използва черния пиар с атаки срещу опозицията. Инфантилните нападки срещу президента и самоцелното вадене на компромати е доказало, че трупа само негативи. Бареков пробва да се намеси в политиката чрез социологически манипулации, според които ставал третият политик по доверие в страната. Данните бяха приети от обществото с насмешка, въпреки самохвалните и истерични брътвежи на журналиста.

Източник: faktor.bg

Един коментар по “Поредната интрига! Бареков се предлага на Костов, прави интрига между Дал и десните

  1. Това ЛАЙНО кога го изкараха политик, кога му ШУПНА НАГОРЕ РЕЙТИНГЪТ. BLITZ е КЛОЗЕТЪТ за промоция на ПОДОБНИ ГОВНА: ДЕБЕЛАН ПЕЕВСКИ, НИКОй ЛАЙньо БАРЕКОВ, БОЛЕН МЕГАЛОМАН. Поредният (ЯЛОВ) ОПИТ за ОТКЛОНЯВАНЕ НА ЕЛЕКТОРАТ. Щом другарите ПУТИН и ДОГАН ПЛАЩАТ, ЛАЙНОМЕТЪТ ЗАРАБОТВА. Нека се пробва ПРОДАЖНАТА МАЙНА в телевизийките на чичковците-паричковци! ТАКОВА ЛАЙНО КАТО НЕГО ЩЕ ШУПНЕ, ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ И ПОСЛЕ КАПЧИЦИТЕ ЩЕ СЕ СПЕКАТ! ДОТОГАВА ГО ОТБЯГВАЙТЕ!
    Десетилетия Доган и комунягите си разиграват – не конете, а БИВОЛИТЕ (Трактора, Дебелан Пеевски, ченгето Гоце и др), той не ги вижда. Все му се привиждат Борисов, Цветанов, Президента.
    “Политик”, “телевизионер” – колко текстово пространство прахосвате за това ЛАЙНО! Това е думата за Бареков.
    Не може нищо друго да обещае освен собствен сос!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *