Поредната измама в TV7! Участниците в “Къртицата” с договор кога ще ги изгонят!?

Случайно излъчен нецензуриран навреме разговор между Радина и Деян Донков разкри поредната измама в “Къртицата”.

Когато двамата си говореха в стаята на откровенията и чакаха човек от екипа да говорят с него, Деян започна да успокоява Радина.

“Виж, Чики, най-добре е да излезеш, щом не издържаш вече тук. И без това сме до 1 юни. Остава ни една седмица.  Аз ще обещая, че ще участвам в мисиите и вместо теб, ще ги минавам два пъти, само да те пуснат. Ти излез, успокой се, иди у вашите, разхождай се, излез на кафенце, след седмица аз се прибирам.”

КъртицатаХубави думи на човек, загрижен за половинката си, но…откъде знае Деан, че ще бъде изгонен на 1 юни и ще си ходи?

Радина все пак е гост, но той е пълноправен участник. Как може да знае, че ще го номинират зрителите, или участниците, че ще отиде на елиминации и ще ги изгуби? Това означава, че договорът му е до 1 юни и ако изобщо на някого му пука кой е къртицата, това не е той.

Мариана също знаеше, че ще си ходи и прие новината с усмивка.

Снощи пък Тони бе много спокоен и сигурен, че ще остане, а Жени беше ведра и усмихната, като човек, който вече е с единия си крак вкъщи. Ако се върнем назад в елиминациите, то истински изненадана беше само Миглена и ревна с глас, но първо тя много си вреше носа навсякъде и стана неудобна за екипа и второ – състезава се срещу Жени, а нейният договор пък беше до 24 май.

То бива манипулации, бива нагласни неща, но това шоу просто удари тавана по лъгане на зрителите. Те се питат защо всъщност пускат СМС-и, когато всичко е нагласено предварително?

Как така едната седмица от един процент съмнения, Велислава набира другата над 20, без да е направила нищо различно? Как Деан Донков и Кирил Ефремов нито веднъж не се появиха в челните места на зрителската класация, когато са актьори и съответно най-подозрителни? Защо Марина от Бургас, която е скучна, безинтересна и  не може да надскочи манталитета си на барманка е най-заподозряната напоследък?

Един от възможните отговори е, че зрителите вече са разгадали измамата и не пращат СМС-и, а тяхната класация е изцяло дело на продуцентите.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *