Полякиня втрещи света. Възнамерява да преспи с поне 100 хил. мъже!

Ана Лисевска21-годишната полякиня Ана Лисевска е решила да бъде запомнена от поколенията с нещо наистина невиждано – тя възнамерява да преспи с поне 100 хил. мъже през следващите десет години.

Младата жена разказва за невероятната си предстояща авантюра в своя блог в интернет, като дори привежда и впечатляваща калкулация, която да й позволи да изпълни плана си по график. За тази цел тя възнамерява да преспива с 30 мъже на денонощие, като дори споделя голямата си убеденост, че изключителната й полова натовареност със сигурност ще се отрази благотворно на нейното физическо и психическо здраве, което отдавна е доказано от редица.

Ана открито признава, че мъжете са нейна голяма слабост още от зората на тийнейджърските й години, която не е отслабнала с времето, а даже напротив. Момичето заявява на бъдещите кандидати, които биха се възползвали от услугите й, че тя предлага пълния асортимент от забавления, но единствено няма да приема пияни или агресивни мъже, както и непълнолетни момчета. Лисевска признава, че е отворена дори и към лесбийките, но на този етап те няма да бъдат включени в програмата й, защото все още не знае как по-точно да ги точкува.

Полякинята признава, че до момента е преспала с около 200 мъже, което в собствените й очи е едва ли не проява на най-крайно целомъдрие.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *