Поли Карастоянова сега на Валери Симеонов ли прави свирки?!

Поли Карастоянова с Георги ГерговПо ТВ7 днес лидерът на НФСБ и собственик на ТВ СКАТ каза, че в софийската листа на Коалиция „Патриотичен фронт“ е Поли Карастоянова, която той обяви за „специалист по туризма“.

44-годишната брюнетка не е публично известна, но е добре позната в средите на туристическите деятели като човекът, който обедини всички срещу себе си. Тя е със съмнително образование и още по-съмнителен морал. Докато беше съпруга на Аспарух Карастоянов ( наследник на комунистически партизански род ) тя беше изловена  от папараци на вестник „168 часа“ на тайни любовни срещи с Пламен Моллов, бивш председател на парламентарната група на НДСВ. Това пък стана след скандалното й изгонване от Пловдив, защото благонравната Вили Гергова я излови в нечисти набези към съпруга й Георги Гергов, председател на областното и градското ръководство на БСП и собственик на международния пловдивски панаир. Хиперактивната Поли беше за няколко месеца маркетинг директор на панаира, но беше изхвърлена оттам с гръм и трясък.
Карастоянова е политическа магистралка. Най-напред стана член на НДСВ, но при Царя не й се отвори парашута за пост в администрацията и тя мина вляво – метна се на карицата на Александър Томов-Лупи, лидер на Българската евролевица, който съсипа „Кремиковци“ и ЦСКА. Пробва се да се класира в ГЕРБ, но не беше допусната дори до прага на генералския кабинет. Направи демарш към Румен Овчаров и Сергей Станишев, но никой не й обърна внимание… От 2005-та година Поли Карастоянова се пробва да заеме някакъв пост в държавната администрация по туризма,но абсолютно безуспешно.
Последните й превъплъщения са като партиен активист на ГОРД, партията на Слави Бинев, която се провали тотално на предишните парламентарни избори,а сега се приши към партия СКАТ и ВМРО.
Е, след всичко това как да не се питат на „жълтите павета“ Поли Карастоянова сега на вдовеца Валери Симеонов ли прави свирки?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *