Показаха на яве порнозвезди без грим – пъпчиви грозотии!

Звезди без гримNew York Post си позволи нечувана волност – публикува стресиращи снимки, на които желани в цял свят порно звезди са заснети преди и след полагане на професионалния грим. Разликата е меко казано потресаваща, сума ти мъже ронят искрени сълзи от развенчаването на идолите им.

Покрай изкуствената красота и изкуствените форми, мнозина взеха да се чудят кое точно е истинското в тези филмчета за възрастни. Някои от звездите са истински грозотии в натурален вид и ако някой мъж ги срещне, ще ги подмине като малки гари. Същият този мъж обаче се прехласва по лентата с тях и се пита на ум защо вкъщи му се е паднала такава смотана жена, а не като принцесата на екрана. А тя, принцесата, не може в много случаи да стъпи на малкия пръст на съпругата му, но той просто не знае. Дебел слой грим се слага по цялото тяло на екранните труженички и се прикриват всички пъпки, стрии, целулит, та даже и бенките. Само с окосмяването нищо не може да се направи и интимните части често приличат на проскубана кокошка. След като видяха тези снимки, доста дами решиха, че са красиви и придобиха самочувствие.Звезди без грим Мъжете обаче страдат от комплекси при вида на огромните пениси на актьорите. До такава степен, че някои се отказват напълно от истинските полови контакти и минават само на порно. Спокойно, драги мъже, пишат от същото списание. Актьорите в никакъв случай е са надарени така, като расови жребци. Там също всичко е плод на удължители и на особения ъгъл, под който снима камерата. Всеки един нормален мъж може да получи такава снимка със собствените си атрибути, стига да застане пред подходящия фотограф. А всяка дама може да изглежда много по-красива от порнозвезда, стига да си намери добър и кадърен гримьор.

Източник: skandalno.net

Един коментар по “Показаха на яве порнозвезди без грим – пъпчиви грозотии!

  1. Оххх, кво са се разпъшкали всички, те са нормални жени, друг е въпросът, че хората са свикнали да лъскат претенциозните си б*****и на някви напудрени кифли, които нямат нищо общо с реалните жени. Не знам, понякога се питам дали представата ни за нормално не е твърде ненормална понякога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *