Позор: Леа Коен, посланик с връзки, оплю България!

Леа КоенПо повод на статия в „24 часа“ от кореспондентката на вестника в Германия Капка Тодорова, която описва само в черни краски българското Черноморие, бившият български посланик Леа Коен (71 г.) написа във Фейсбук: „Не се коси, ела в Испания-50 млн. Туристи годишно и: чисти, огромни плажове, при това безплатни, евтини и чудесни хотели, приказна атмосфера, рибата, калмарите, октоподите и всичко останало винаги прясно, защото няма друго, и цени 2 пъти пo-евтини от България. Туризмът бил сложна професия. Сложна е за мързелите и за оперираните от уважение към туристите. Много обичах нашето море, но престанах да ходя на него, след като на Дюни се отровихме от ресторантска храна и се изринахме от мръсната вода, която се излива от „Марина“ и другите хотели в морето. Преди няколко години бяхме на св. Влас (в апартамент на наши приятели) и се ужасихме от Слънчев бряг. Само британски алкохолици могат да понесат онова, което се случва там.
Всички деца – болни на третия ден, всички възрастни – с разстройства и ентероколити. Който не е болен, е окраден. Няма какво да се лъжем заради фалшив патриотизъм. Капка е права. Четете публикациите в чуждата преса за българските курорти – убийствени. И не ми разправяйте, че ги е организирала конкуренцията. Просто мутрите за строиха хотели, изстискват всичко от туризма и изобщо не се интересуват от качеството. Техният „туризъм“ трябва да се бойкотира, а не да го защищавате. Това не е български, а мутренски туризъм.“
Леа Коен пропуска, че ако всички си вършеха работата и си бяха на мястото – България можеше да бъде прекрасна страна във всяко едно отношение. Леа Коен, музиковедката, стана дипломат, посланик в няколко европейски страни, благодарение на услугата, която направи на комунистите, подписвайки конституцията, въпреки силния отпор на 39-та от СДС.

„А какво да кажем за известните сестри Кушлеви (Леа Коен и Елена Кирчева), които бяха назначени за посланици и като такива нарочно върнати със специален самолет за да… подпишат Конституцията!“ (Христо Марков, бивш депутат от СДС).

Един коментар по “Позор: Леа Коен, посланик с връзки, оплю България!

  1. ЛЕА ЗИДАРОВА КОЕН ВИНАГИ Е БИЛА ВЗРЪЗКАРКА. ПРЕДИ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ БЕШЕ ЛЮБОВНИЦА НА ДИРИГЕНТА КОНСТАНАТИН ИЛИЕВ. С НЕГО ЗА МАЛКО ЕМИГРИРАХА В ПАРИЖ,СЛЕД ЕДНО ТУРНЕ НА ФИЛХАРМОНИЯТА. НО ПАРТИЯТА ГИ ПРИБРА НАБЪРЗА РЪКА,ЗА ДА НЕ СТАВА СКАНДАЛ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *