Подходящият спорт за Вашата зодия

зодияНе само част от характера се определя от зодиакалния знак, но се оказва, че и фигурата може да се оформи според зодията. Астролози твърдят, че всеки знак има талант и влечение към определен спорт, който е подходящ за нрава му.
Овен
Активният и силен Овен най-лесно ще се приспособи към спортове като бокса, бойните изкуства или екстремното скално катерене.
Телец
Лениви чревоугодници като Телците, които не обичам много-много физическите упражнения, пък са най-подходящите голфъри или градинари – смятат още астролозите.
Близнаци
Избухливите и непостоянни Близнаци пък лесно ще изразходят енергия и ще прочистят ума си от колебания с джогинг, каране на колело или бягане на пътечката във фитнеса.

Везни
Лесно отегчаващите се Везни ще намерят идеалното занимание в динамична игра като тениса, въпреки че не са почитатели на физическото натоварване като цяло.
Дева
Девите също ще се чувстват най-добре с разнообразна програма във фитнеса или в спортове като тенис и бадминтон, но при тях причината е, че просто харесват бързите спортове.
Риби и Рак
Тези два знака дори могат да станат приятели благодарение на спорта – и двете зодии са най-подходящи да се занимават с гмуркане, сърф, плуване или водна аеробика – твърдят астролозите.
Лъв
За разлика от тях агресивният и лидерски настроен Лъв ще се чувства в свои води в колективни занимания. Ако играе футбол, то той ще е нападател или капитан на отбора. Ако се захване с лека атлетика, винаги ще държи да е първи и най-отпред.
Водолей
За спортуване в група е подходящ особено и Водолеят, но не за да се изтъкне, а за да си осигури общуване и социални контакти. За този знак най-подходящи са занимания като волейбол или баскетбол.
Козирог
Звездите на спорта в зодиака се оказват обаче Козирозите – отлични атлети, те могат еднакво добре да се справят със занимания от голф до планинско катерене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *