Побесняла шефка наби и насини своя служителка, рита я в корема!

Побесняла шефкаПобесняла шефка преби своя служителка при спор за разтрогване на трудов договор. За инцидента разказа самата потърпевша Таня Георгиева, която твърди, че бившата й работодателка Галина Иванова се нахвърлила с юмруци върху нея, след което я повалила на земята и я ритала в корема. Пред Нова телевизия жената показа синините по ръцете си и разказа, че Иванова побесняла, след като тя отишла при нея, за да си получи парите, които й се полагат при подадено предизвестие за напускане на работа. Младата жена искала да си тръгне, разочарована от условията на труд. За лош късмет на Таня в същия този момент тя получила съобщение, но звукът накарал шефката да си помисли, че служителката записва техния разговор.

Тогава Иванова затворила вратата на офиса си и нападнала Таня.

Пред камерите застанаха и други служителки на шефката-побойничка, които споделиха, че постоянно били тормозени от нея, макар и не физически. „Наричаше ме „селска пръчка“ и ме заплаши, че ако нещо съм кажела против нея, щяла да направи така, че аз никога да не си намеря работа“, разказа една от жените.

В момента Галина Иванова, както твърди нейната секретарка, е в чужбина. Не вдига телефоните си и не може да бъде открита за коментар на неприятния инцидент.

Заради побоя над младата служителка в прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу Галина Иванова за нанасяне на лека телесна повреда.

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “Побесняла шефка наби и насини своя служителка, рита я в корема!

  1. за съжеление много работодатели в БГ са такива.Дай на простака власт и му гледай сеира.Само че защо ли…….такива не ги преследва закона???И защо ли???защо ли???защо ли???За имащите пари санкций и закони няма.Те се справят с всеки проблем,само с една дума КОЛКО?…

  2. Кажете на коя фирма е шефка,за да не отидат и други хора на работа при нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *