Победата на Крисия нагласена?! Всичко било за рейтинг

Победата на Крисия нагласена?!Победата на Крисия Тодорова е предизвикала сериозни раздори в екипа на Слави.

Победата на Крисия Тодорова е сред най-обсъжданите неща в светското пространство в последните дни. Безспорно талантливото момиченце си завоюва правото да бъде партньорка на господин Андреев с изключителните си талант и обаяние. Запознати обаче издават, че не певческите й качества са натежали при избора й.

Оказа се, че за победата на Крисия огромно значение е изиграла популярността й сред хората, пишат от kliuki.net. Истината е, че по време на финала музикантите от Ку-Ку Бенд изобщо не били единодушни в избора си на победителка. И се стигнало до сериозни препирни помежду им, тъй като част от тях смятали, че талантът на Симона заслужава не по-малко признание от този на Крисия.

В крайна сметка обаче за победата на Крисия надделяла именно любовта на хората към нея. Чаровницата от Разград си спечели цял куп фенове за нула време от шоуто били убедени, че по-нататъшното й участие в шоуто ще вдигне и рейтинга му. Заради това била предпочетена тя, а не Симона, която също показа изключителни гласови данни по време на конкурса. Запознати издават, че Крисия е спечелила пред Симона само с два гласа.

Третата претендентка – Гери, също успяла да впечатли музикантите от Ку-Ку Бенд. Според тях обаче прекалено високото момиче нямало да стои добре до дребничкия господин Андреев. И въпреки блестящото си представяне на финала, победата на Крисия била едва ли не логична, издават хора от бТВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *