Пловдивчани: Бареков, ти си петно върху красивия Пловдив

Митинг на Бареков в ПловдивВижте част от коментарите в мрежата, във връзка с организирания в Пловдив митинг на Николай Бареков:

Милен Костов: Изчезвай от Пловдив глупак, не те искаме!

Miro Rodozov: Нека да го видят къв циркаджия тоя клоун Капута, набедения политик изтривалка на тюфлека Пеевски

ЛОШО КУЧЕ: Единственото хубаво нещо с партията на Дудука е че ще се видят колко са идиотите в България. И алтъните на караибрахим и делян свинята не помагат.

hysteria_: Тоя палячо е срам за Пловдив! Както казаха по-долу коментиращите, на протеста му ще идат или платени „протестиращи“ или случайни минувачи, чудещи се каква политическа щуротия разваля иначе хубавото настроение на града

Fallen_Angel: Голям кеф! Такива пумияри трябва ей така да бъдат игнорирани, дано и още повече го игнорират! За целта трябва повече хора да гласуваме, защото иначе зомбираните и платени глупаци ще го вкарват този гнусар и в европарламенти, и в националния парламент…

SueG: Толкова много и силно се опитва …, а явно не вижда, че освен повече омраза и над смешка друго не е в състояние да спечели…

Sony007: Млади платени чикиджии и дърти пенсионери от селата. Това са клакьорите на Ибрика. Пловдивчани не ги искат в града , a наглярите са с претнции до небето.

Kigebr: Не обръщайте внимание само на капута ЗАПОМНЕТЕ И БОКЛУЦИТЕ С КОИТО СЕ ОБГРАДИ!!!!!ТОВА СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СЕ НАРЕКАТ БЪЛГАРИ!!!!!ИЗМЕТ ДОЛНОПРОБНА!ЗАПОМНЕТЕ И БОКЛУЦИТЕ КОИТО ЗА 20ЛВ. СИ ПРОДАДОХА ДУШАТА НА ТЕЗИ ИЗМЕКЯРИ ТЕ СА ПО ДОЛНИ И ОТ БОКЛУКА БАРЕКОВ!

Клим Чугункин: Ако тоя имитатор БЮреков успее да вкара хора в парламента и европарламента ще е най-очевадната покупка на гласове в историята! И ако това се случи без последствия ще е мнг жалко за България!

johny1912: Жалка мишка в ръцете на дебелата свиня!! Народа не е сляп! Партия еднодневка. Не ми се коментират нещастници!

Димитър Петков: БАРЕЧЕ-ЧОВЕЧЕ, КОЛКО ПЛАЩА НА ХОРАТА, ЗА ДА ТИ ДОЙДАТ НА ИЗМИСЛЕНИЯ МИТИНГ ? ХАХАХХА СМЕШНИК !

Komsomolec: И 20 лв. на човек за платените клакьори не можаха до помогнат на Дудука. Капут ти си СРАМ за Пловдив.

Valya Chakalova: Бюреков ти си срам за Пловдив.

ИТТ: Барек ти за нищо не ставаш! Как може да ходиш в домове за умствено изостанали хора нямаш никакъв морал, но и те няма да ти повярват!

Йаско: Пълен боклук е тоя Бареков!

Пано: Бареков, смешник, отивайте с БСП и ДПС по селата и малките градове, там е вашият електорат, хора с максимум основно образование, които гласуват за кебапче и лимонада.

Един коментар по “Пловдивчани: Бареков, ти си петно върху красивия Пловдив

  1. Какъв е смисъла да се публикуват подобни коментари под формата на статия? По стила и изказа на хората е явно,че става дума за платени и не дотам културни индивиди. Псувни и подобни цинизми могат да се видят на всяка тема и всеки форум, в отсрещната кръчма даже. Какво искат да кажат по-точно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *