Платени драскачи хвалят Бареков по форумите

Коментари за БарековОт един и същи IP адрес, но с различни имена и e-mail адреси, в коментарите на Pernik1 се появиха няколко в защита и възхвала на Николай Бареков. Кибер-атаката беше предизвикана от публикация, че водещият, известен напоследък като Капут Бареков, е свален от екран от Цветан Василев и Делян Пеевски. Причините за това са: всеобщата омраза към най-компрометирания журналист на прехода и катастрофално падащия рейтинг на ТВ7.

Всяка вечер участниците в #ДАНСwithme извършват един и същи ритуал: насочват среден пръст и викат:“Бареков, к*рво“ срещу хотел „Радисън“, където се намира студиото на „Гореща точка“.

Собственикът на телевизията Цветан Василев прави неистови опити да я продаде, защото е загробил 200 милиона в нея, а резултатът е – бойкот на рекламодателите и всеобщо презрение. До голяма степен заслугата за това е на Николай „Капут“ Бареков.

3 коментара по “Платени драскачи хвалят Бареков по форумите

  1. Капут Бареков няма никаква заслуга за затриването на ТВ7. Той просто изпълни това което му беше наредено. Заслугата си е на Цветан Василев. Прекалено сигурен беше в успеха на операция „Ден за размисъл“. А тя тотално се провали.

  2. Истината за костинбродските бюлетини е неудобна за Цацаров и Бареков
    Бареков приготвил съм ти една торба с Ф****и , по добре напусни България Продажнико !

  3. Pingback: ВНИМАНИЕ! Интернет е пълен с платени писачи на Бареков!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *