Пияна баба и изнасилвачите й заедно в токсикологията

Пияна на масатаДвамата мъже – на 53 и 63 г., които бяха задържани в за изнасилването на 83-годишната жена от варненското село Царевци, се озовали заедно с нея в токсикологията на Военноморската болница във Варна. Оказало се, че мъжете и бабата били в състояние на пълно алкохолно опиянение. Двамата мъже бяха задържани на 2 януари т.г. в село Царевци за изнасилването на 83-годишната си съселянка, след като внукът й я намерил гола в дома на единия от компанията, с която е била предишната вечер, съобщава “Телеграф”.

Как се е озовала там възрастната жена обаче не е ясно, защото след употребата на алкохол тя не помнела нищо. Не се знае и дали старицата е била принудена да консумира твърди напитки против волята си.

Според разследващите съдебномедицинската експертиза трябва да установи дали мъжете са били в състояние да се възползват сексуално от нея и дали са го направили, след като бабата е изпаднала в беззащитно състояние.

Двамата обвиняеми живеят като клошари и имат съдебно минало.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Пияна баба и изнасилвачите й заедно в токсикологията

  1. дали мъжете са я изнасилили.. или тя е организирала партито защото може би е едно от последните и и е решила като за последно да се порадва на мъжките ласки независимо в трезво или не трезво състояние.. ..
    Аз съм на теория че бабата е гледала много ТРОГАТЕЛНИ сърцеразбиващи турски сериали и е решила да спредне Алкохол парти…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *