Писмото, което разплака целия свят…

Писмото на ТайлърМалката Тейлър умира едва на 12 години. Няколко месеца по-късно опечалената майка разтребвала вещите на покойната си дъщеря и сред тях открила едно писмо.

Писмото било написано от  Тейлър до нея самата. Малката Тейлър адресирала написаното към своето Аз в далечната бъдеща 2023 г.

През 2013 г., когато младата Тейлър умира, тя учила в Гимназията „Либърти Бел“ в Джонсон Сити, Тенеси, предават от chudesa.net. Затова писмото започва с въпрос дали е завършила средното си образование.

Ако все още не го е сторила, да направи всичко по нейните сили, за да си вземе дипломата.

Родителите на Тейлър не са изненадани от постъпката на своята дъщеря, защото тя често обичала да си прави подобни изненади. По-скоро причината на техните емоции е датата – далечната 2023 г.

Тейлър била изключителен оптимист по отношение на живота, но в същото време била дълбоко религиозна.

Не случайно в абзац от писмото си момичето се пита дали си е казала молитвата, дали чете Библията, дали се е поклонила на Всевишния и дали продължава да му служи.

Ако все още не се е помолила, да го стори незабавно, четем в текста от huffingtonpost.com.

Родителите на младата Тейлър решили да споделят писмото на своето обичано дете с околните, затова го пуснали в интернет. Едва ли са подозирали, че писмото ще обиколи света и хора от цялата планета ще научат за младата Тейлър.

Дано малката Тейлър да е щастлива в Рая!Писмото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *