Петко Бочаров: Няма друга държава, толкова заразена от комунизма!

Петко Бочаров„Няма друга държава в света, където да се използва понятието „Цар освободител“, няма друга нация заразена до такава степен от комунизма”, каза журналистът Петко Бочаров.

Не може да има паметник на чужда армия в центъра на София. Идеята да има музей на комунизма е много добра. Всички паметници от този род трябва да отидат в този музей”, продължи Бочаров.

Журналистът разказа спомените си за тази дата през 1944 г. „Никой не разбра какво се случва на тази дата. Нямаше всенародни тържества и празненства. Посрещането на партизаните с цветя го гледах после по кино прегледите. На живо не съм виждал такива неща. На 9 септември си бях в София и не помня някой да е излизал по улиците и да е празнувал, припомни Бочаров пред ТV7.

Той вярва, че България ще върви напред и предстоят хубави времена за нашата нация. „Ние сме преживели четири национални катастрофи. Преживял съм три епохи-царска България, комунистическа България и демократична България. Последната, след 10 ноември 1989 година, ми харесва най-много. Тогава журналистиката беше много свободна. В последните години забелязвам, че има известно ограничаване върху свободата на словото. Най-голяма беше цензурата по комунистическо време”, завърши Бочаров.

Източник: Bulgaria-news.bg

Един коментар по “Петко Бочаров: Няма друга държава, толкова заразена от комунизма!

 1. СТАНИШЕВ В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИНСЦЕНИРАНИТЕ „НЕДОВОЛСТВА” ПРЕЗ ЗИМАТА И АПЕЛА МУ ЗА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ:
  http://www.youtube.com/watch?v=KllSMOX8w58
  „Няма нищо страшно в предсрочни избори
  Предсрочните избори са демократичен начин на изход от цялостна криза. Тази криза ни дойде от управлението на господин Борисов и на партия ГЕРБ. СЪБУДЕТЕ СЕ! СЪБУДЕТЕ СЕ!
  И няма нищо страшно във предсрочни избори! Много по-страшно щеше да бъде, ако имаше продължаване на насилието. Господин Борисов… осъзна, че единственото налично и донякъде единственото на партия ГЕРБ спасение е това, да си подаде оставката, защото иначе щяха да бъдат пометени. Търпението на хората свърши. За предсрочните избори има ясно разписани текстове в конституцията и за отговорността на Президента. Ами това е неговата отговорност, тук не става дума за бягане от отговорност на БСП…”

  СТАНИШЕВ: ПОДСТРЕКАТЕЛСТВАТА КЪМ НАСИЛИЕ В РЕЧТА НА БУЗЛУДЖА:
  Ето адреса за ВИДЕОТО , показващо счупването на автобусните съкла ОТВЪТРЕ пред Парламента в нощта на 23.7.2013, за което БЯХА ПАК ОБВИНЕНИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ.
  http://www.youtube.com/watch?v=tAjD7ow7bPQ#at=268
  Диверсантът на КГБ, резидент в България, украинецът Станишеф доказа:
  1. Че цялата постановка с ТРОШЕНЕТО НА СТЪКЛАТА (ОТВЪТРЕ) НА ЗАЛОЖЕНИЯ пред „Парламента” АБТОБУС Е ЗАМИСЛЕНА И ИЗВЪРШЕНА ОТ „ЖЕРТВИТЕ“ (ЧЕРВЕНИ И ТУРСКИ ДЕПУТАТИ) В АВТОБУСА. Не им стигна чупенето на едно стъкло от едната страна и затова чупеха (пак отвътре) и от другата страна на автобуса, за да се инсценира по-масова „агресия” от страна на протестиращите. След това отговорността за това беше приписана на протестиращите от ИСТИНСКИЯ АТЕНТАТОР СТАНИШЕВ. Този път не беше катедрален храм „Св. Крал“, а само един автобус. Бива ли „лидер на БКП=БСП“ да лъже така безогледно и нагло?
  2. В речта си пред влюбените погледи на истеризираните „червени поклонници” на Бузлуджа Странишев пак излъга ГРЪМОГЛАСНО в тишината, че протестиращите в София „МЯТАХА КАМЪНИ, ПОТРОШИХА АВТОБУС…!” След това призова в РУСКИ СЛОВОРЕД:”СТИГА ТЪРПЯЛИ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ”! И най злият БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТ би казал на родния си български език:”СИГА СМЕ (СТЕ) ТЪРПЯЛИ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ! (За РУСКИЯ ПРОВОКАТОР – България НЕ Е РОДНА СТРАНА, ТЯ Е АПЕТИТНА ХАПКА!
  3. Накрая, след като 4 ДНИ НАПРАЗНО СЕ ОПИТВАШЕ ДА ОБВИНЯВА (НЕОСНОВАТЕЛНО) ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ПАРТИЯ ГЕРБ В ПОДСТРЕКАТЕЛСТВА КЪМ БУНТ И МЕТЕЖ СТАНИШЕВ ЗАВЪРШИ „ПЛАМЕННАТА СИ АГИТАЦИЯ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ” С БЕЗРАЗСЪДНИТЕ ДУМИ: „ИСКАМЕ ДА ПРЕНЕСЕМ БУЗЛУДЖА ВЪВ СОФИЯ”! И Този престъпник утре ще каже „ИСКАМЕ ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА”, КАКТО ИСКАШЕ „ГЛАВАТА НА БОРИСОВ, ГЛАВАТА НА ЦВЕТАНОВ” И НА ЕДИ-КОЙ СИ… С ПОМОЩТА НА ДЕБЕЛАН ПЕЕВСКИ, КАКТО ИСКА БЪЛГАРИЯ ЗА СЕБЕ СИ И РУСИЯ (И ТОВА ЛИ С ЦЕНАТА НА НЕПРЕСТАННА АГРЕСИЯ И ЛЪЖИ)?
  4. КОЙ ЩЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ТЕЗИ НАГЛИ ПРОВОКАЦИИ И КЛЕВЕТИ? ЗА ТОВА ИСТИНСКО ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО НА НАСИЛИЕ? ТОВА ИЗИСКВА НЕЗАБАВНАТА НАМЕСА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! КАКВО ПО-ВАЖНО ИМА ДА РАЗСЛЕДВА ТОЙ, СЛЕД ТЕЗИ ЯВНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОИТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ С ГЛАВОЛОМНА БЪРЗИНА В МРЕЖАТА, А И ПО СВЕТА! НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ ПОРЕДНИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ НА ИНФАНТИЛНОБЕЗОТГОВОРНИЯ (И ПОД ВЕЧНА ПРОТЕКЦИЯ) ПРОВОДНИК НА РУСКИ ОЛИГАРХИЧНИ ИНТЕРЕСИ В РОДИНАТА НИ –СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *