Петко Бочаров: Бойко го зачука здраво на враговете си

Петко БочаровЖурналистът Петко Бочаров, станал известен с фразата си „Да, ама не“, определи оставката на Бойко Борисов като съвсем логична. Бочаров смята, че на Борисов не му оставало нищо друго, освен да го зачука на всичките си врагове така здраво, че да им се завие свят.

По думите на анализатора нищо друго не е могло да се направи в този момент. С оставката Борисов оставил другите да се блъскат и да решават кое какво, а оттук-нататък само щял да им гледа сеира.

Прогнозата на Бочаров е, че Бойко и и ГЕРБ отново ще спечелят предстоящите избори и то с много по-голямо мнозинство, отколкото, ако са останали на власт до юли.

Според журналиста, в следвоенната история няма друг такъв премиер като Борисов, който да е с качества, доближаващи го до обикновения човек, да оставя реални резултати след себе си и да не позволява хората около него да крадат. Досегашният премиер бил като човек, който води битка със страхотен октопод, който повече от 100 години владее България. За Костов Бочаров казва, че е абсолютно бита карта, а за Меглена Кунева: Гладна кокошка, просо сънува.

Източник: БЛИЦ

4 коментара по “Петко Бочаров: Бойко го зачука здраво на враговете си

  1. ЗаБучаров, а как се вързва Боко с ангажетата му и живота в държавата. Това си е его, умножено на непукизъм. Усещам се зачукан с езика на глупака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *