Петко Бочаров: Бойко води битка с октопод, не позволява да се краде!

Петко БочаровЖурналистът Петко Бочаров, станал известен с фразата си „Да, ама не“, определи оставката на Бойко Борисов като съвсем логична. Бочаров смята, че на Борисов не му оставало нищо друго, освен да го зачука на всичките си врагове така здраво, че да им се завие свят.

По думите на анализатора нищо друго не е могло да се направи в този момент. С оставката Борисов оставил другите да се блъскат и да решават кое какво, а оттук-нататък само щял да им гледа сеира.

Прогнозата на Бочаров е, че Бойко и и ГЕРБ отново ще спечелят предстоящите избори и то с много по-голямо мнозинство, отколкото, ако са останали на власт до юли.

Според журналиста, в следвоенната история няма друг такъв премиер като Борисов, който да е с качества, доближаващи го до обикновения човек, да оставя реални резултати след себе си и да не позволява хората около него да крадат. Досегашният премиер бил като човек, който води битка със страхотен октопод, който повече от 100 години владее България. За Костов Бочаров казва, че е абсолютно бита карта, а за Меглена Кунева: Гладна кокошка, просо сънува.

Източник: worldtodaybg.com

Един коментар по “Петко Бочаров: Бойко води битка с октопод, не позволява да се краде!

  1. „Станишев е умрял от страх, знае, че ще го гръмнат, ако протестите успеят“ – цитат…

    ДА ПРЕТРЕПЯТ СТАНИШЕВ Е ЛОГИЧНО И СПРАВЕДЛИВО (ЗА ПОРЕДНОТО НЕСПРАВЯНЕ) И ЛАПАНЕ НА ПРОКЛЕТИ ПАРИ (ИЛИ ПЪК ЧЕСТНИТЕ ПАРИ НА РУСКИТЕ ОБИКНОВЕНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ)!
    НО НЕ Е В СТИЛА НА ПУТИН И ОСТАНАЛИЯ ПРЕСТЪПЕН СВЯТ ДА ПРОВЕЖДАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ СЛОЖНИ АЛГОРИТМИ И ДА ЧАКАТ ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ, ОСОБЕНО ТАКОВА ЛЕКЕ, КОЕТО СЕ ПРОВАЛИ И НА УРЕДЕНОТО МЯСТО В ЕВРОПА!
    В НАШИЯ СЛУЧАЙ САМО ЕДИН ЧОВЕК ПРАКТИЧЕСКИ СЕ СПРАВИ С ВСИЧКИ ТЕЗИ “СЛОЖНИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА НАШИТЕ И РУСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ”. ТОЙ БЕШЕ НА ЕДНА КРАЧКА ДА УСПЕЕ, АКО НЕ БЕШЕ СИ РАЗПЛЕЛ САМ ЧАСТ ОТ КОШНИЧКАТА! СПОРЕД МЕНЕ ТОЗИ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПАЗЕН (КАТО ЗЕНИЦАТА….), ЗАЩОТО ТАМ Е НАЙ-ЛЕСНАТА ПРОБОЙНА, КОЯТО РЕШАВА МНОГО ЗАДАЧКИ НА ПРОВАЛИЛИТЕ СЕ ПРЕСТЪПНИЦИ. БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО, ОБАЧЕ, ВЕЧЕ НЕ Е НАИВНО. ТО ЗАПОЧНА САМО ДА СЕ СПРАВЯ ДОСТА УМЕЛО И ТО БЕЗ МИНИСТЕРСКА ДИПЛОМАЦИЯ, ЗАЩОТО ДЕЙСТВА ПАТРИОТИЧНО, ДЕМОКРАТИЧНО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО (МАКАР И ТВЪРДЕ ТЪРПЕЛИВО). ПАЗЕТЕ ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРИ И ГОСПОД – С НАС!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *