Пернишка БСП общинарка върти млади гаджета с чуждо име?

Галина АсеноваОбщинската съветничка от БСП Перник Галина Асенова се е регистрирала в сайт за секс флирт, запознанства и брак под фалшиво име, показва един от най-големите сайтове за запознанства „Аха.бг“, твърди сайтът “За Перник”. Псевдонимът, под който пернишката БСП фурия върти любов, е kameliq. Засега не е ясно защо Асенова е скрила реалното си име – вероятно това е направено, за да не бъде разпозната и това да не навреди на политическата й кариера. На една от снимките, която е сред 4-те показани, kamelia се целува с жена. Дали с тази снимка иска да подскаже обратни наклонности, подобно на Камелия и Люси от Вип Брадър не става ясно, но почти сигурно е, че снимката не е попаднала случайно там.

Галка Малка, както я наричат палаво социалистити,е е написала, че живее в пернишкия кв.”Калкас” със съквартиранти, разведена, с дете. Пише, че е в сайта с цел брак. Като образование kameliq е посочила висше, но като професия е публикувала друга – търговия. Не е уточнила какво точно търгува флиртаджийката. Запитана от сайта дали пуши и пие отговорът е положителен.

Сайтът, в който се намира регистрацията на kameliq, твърди, че потребителят отговаря на 28% от получените съобщения. Което означава, че профила е активен и потребителката редовно отговаря на писмата там, които обикновено са стотици и повечето с предложение за секс.

Интересно е, че kameliq се е сприятелила с доста момчета от сайта. Още по-любопитното е, че всички те са на възраст между 20 и 24 години. Само едно изключение е момче на 27-годишна възраст.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Пернишка БСП общинарка върти млади гаджета с чуждо име?

  1. Никой не може да каже със сигурност какви точно съобщения получава , дали отговаря , защото 28% са по-малко от 1/3 от съобщенията което ще рече че дори и да има такива с неприлични предложения най-вероятно не отговаря на тях.Не познавам въпросната дама , но кой може да я вини че и се е приискало нещо младо все пак пише че въпросните младежи са на възраст от 20-24 години пълнолетниииииии ! Според мен някой иска да и направи мръсно и просто не намира друг начин , се едно да е смешно че имаш профил във Фейсбук 😀 Но Българите сме си такива и така като гледам скоро няма да се оправим , ще продължаваме да гледаме в купичката на другия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *