Перничанката Антония Петрова VS Мисис Америка – коя е по-красива?

Антония Петрова VS Мисис АмерикаНосителката на титлата „Мисис Русия“ за 2012/2013 година бе специален гост на конкурса за красота. Самата Антония разкри, че е получила специална покана да гостува на конкурса и е останала изумена от кастингите, както и подготовката за конкурса. Тя е във възторг от събитието и с възхищение сподели, че е наистина очарована от начина на провеждане на шоуто.

На страницата си във Фейсбук блондинката дори пусна снимки от шоуто, на които е в компанията на новата Мисис Америка Остин Уилямс. И фенове и критици обаче са категорични, че нашето момиче я засенчва. „Ами по-красива от американката“, „Хубава е“, „Красива!“, „Засенчи и Мисис Америка“, коментират из форумите в мрежата.

Специално за събитието Антония избра рокля на София Борисова, която облече и Нанси на конкурса „Мис Свят“. Дизайнерката избра за Антония рокля в карибско синьо, а миската заложи на кок и дискетни бижута към тоалета.

Самата Антония се кани да участва тази година в конкурса „Мисис Свят“, но като представителка на Русия. И се надява, освен короната на най-красива омъжена жена в родината на Пушкин, да се окичи и с титлата за най-красива съпруга на планетата, пишат от kliuki.ws.

А вие как мислите–по-красива ли е Антония от новата Мисис Америка? Споделете в коментарите.

Един коментар по “Перничанката Антония Петрова VS Мисис Америка – коя е по-красива?

  1. Определено и двете приличат на травестити. Та в това отношение нашенката бие тъмнокожата, защото Петрова прилича повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *