Перничанката Антония Петрова се венча тайно във Вегас

Антония Петрова„Мисис Русия 2012″ Антония Петрова-Бередин и съпругът й Александър вдигнаха тайна сватба в Лас Вегас. Младоженците разказаха пред списание LOVE style как е минала церемонията.

„Искахме втората ни сватба да е пълна противоположност на първата в Москва. Решихме да сключим брак в пустинята и температурата беше 40 градуса“, разказва Антония.

За събитието Петрова е избрала яркочервена рокля на София Борисова с бели камъни и червено було в съответствие със стила във Вегас. На сватбеното тържество присъствали единствено кумовете им, които от 12 години живеят в Лос Анджелис. Антония и Александър пристигнали с бяла лимузина, а булката имала своя гримьорна, в която се приготвяла заедно с кумата. След юридическата част двамата имали и венчавка.

„Тъй като в Москва не сме имали църковен ритуал, сега искахме да направим такъв. Запалихме големи бели свещи и си казахме „I do“ – всичко беше като в романтичен холивудски филм“, обяснява още красавицата.

Щастливите влюбени отдавна искат деца и веднага след конкурса „Мисис Свят“ през ноември в Китай ще започнат да работят за бебе.

Източник: fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *