Пенка от Биг Брадър се тунингова – сложи силикон (ФОТО)

Пенка от Биг БрадърПенка от Биг Брадър се тунингова! Карибското тяло не издържа и сложи силикон в бюста си. Скорошна снимка на Пенка от Биг Брадър показва подозрително набъбналото й деколте. Феновете на ромката не пропуснаха да отбележат, че бюстът й изглежда доста по-голям от преди. Когато всъщност въобще го нямаше.

На една от последните си снимки Пенка от Биг Брадър действително изненада онлайн потребителите с формите си. Феновете побързаха да изкоментират, че Пепито не е могла да се сдържи и е използвала хонорарите си от двата риалити формата, в които участва, за да подобри визията си, пишат от kliuki.net. И съответно самочувствието. Което и без това не й липсва, смеят се феновете.

„Явно е готова на всичко, за да се домогне до столичния хайлайф. И най-лесният начин е да се тунингова, за да започне да изглежда като всички“, смеят се форумци. Други обаче не са толкова убедени, че Пенка от Биг Брадър е сложила силикон в бюста си. И че набъбналото й деколте е резултат от добре подбран сутиен.

„Точно Пенка от Биг Брадър да извади пари за силикон ли? И откъде?“, коментират потребителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *