Певицата Бони се сгоди, защото е бременна?

БониМечтата на Бони се сбъдна и тя вече е сгодена. Приятелят на мургавата перла я изненада за 39-ия й рожден ден с венчален пръстен. “ШОУ” дочу, че причината за годежа е форсмажорна и… щастлива – изпълнителката на “Клада от страст” май чака бебе!

За разлика от други години този път певицата предпочете да покани приятелите си на изискана вечеря в италиански ресторант. Бони изглеждаше щастлива и призна, че най-накрая е много, много влюбена и може би съвсем скоро ще облече отдавна лелеяната бяла рокля. „Получих пръстен от него. Много съм щастлива и влюбена. Виждам се като булка през лятото. Сватбата си я представям много приказна и красива“, разказва Бони.

Засега тя отрича слуховете, че е бременна, но признава, че наистина си мисли за второ дете: „Това е Божа работа. Когато се случи, тогава ще ви споделя. Бих искала дъщеря ми да има братче или сестриче“.

Припомняме, че още докато участваше в риалити формата “ВИП брадър”, Бони се изпусна уж случайно, че може и да е “трудна”. После пък отрече и смени темата на разговора. Малко преди годежа обаче тя бе засечена от свой фен в столична АГ-клиника, придружавана от приятеля си.

Вълненията явно са причина певицата да изостави образованието си на втори план. Тя се беше зарекла, че до края на 2012-та вече ще е завършила средното си образование, но не успя да навакса пропуснатите знания като частна ученичка. Явно напоследък промените, които се случват в личен план, са наистина важни за Бони, защото тя изведнъж призна, че може и да забави завършването: „Има време за всичко. Защо да бързам? Сега съм се отдала на заслужена почивка. Идват празници, искам да отделя по-голямо внимание на дъщеря си и на мъжа до мен. Напролет ще завърша“, твърди изпълнителката.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *