Пари нЕма, действайте! ТВ7 изпада в несъстоятелност?

ТВ7 Телевизионната продуцентска компания „Ноу фрейм медия България“ АД е поискала телевизията ТВ7 да бъде обявена в несъстоятелност, става ясно от подадена в Софийския градски съд молба от името на дружеството във вторник, пише онлайн изданието на „Капитал“, предават от novini.bg. Като ответник по делото е посочена ТВ7.

„Ноу фрейм медия България“ АД е създадена през юли 2013-а година.

Според Търговския регистър в борда на директорите й влизат Емил Кошлуков, Антон Гугов и Татяна Стоянова.

Месец по-късно през август 2013-а Кошлуков прехвърля акциите си – 90% от дружеството, на Антон Гугов, който е изпълнителен директор.

С днешна дата в Търговския регистър e представено за вписване решение на едноличния собственик на капитала Николай Бареков от април 2014-а г. за промяна в съвета на директорите, с което освобождава от ръководството доскорошните акционери Любен Дилов – син и Антон Гугов и на тяхно място назначава лицата: Татяна Стоянова (изп. директор) и Кирил Милков.

Промените в партидата още не са вписани, но от представените документи не става ясно дали Емил Кошлуков остава член на съвета на директорите.

За момента той все още е такъв.

Още през ноември миналата година Бареков заяви, че е придобил 90-те процента от акциите на Антон Гугов.

За останалите 10% тогава обяви: „Може да са собственост на известен журналист. Може да съм аз.“ Емил Кошлуков твърди, че след като си е продал акциите, е напуснал дружеството.

Според Търговския регистър през април тази година Дилов прехвърлил на Николай Бареков 10%.

Гугов не е коментирал новината за искането на „Ноу фрейм медия България“ ТВ7 да бъде обявена в несъстоятелност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *