Парис Хилтън влиза в новия сезон на „ВИП брадър“

Етикети:

Парис ХилтънСлед като миналата година Памела Андерсън успя да привлече вниманието на аудиторията с влизането си в къщата на българския „ВИП Брадър“ (VIP Brother), макар и само за два дни, тази година продуцентите залагат на същия подход. Този път популярното име е Парис Хилтън, една от най-обсъжданите наследнички на фамилията, притежаваща веригата престижни хотели „Хилтън“.

Новият сезон на риалити предаването ще започне на 15 септември, неделя, от 20 ч. по „Нова телевизия“.

„След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време“, споделя в официално съобщение от медията Антоний Мангов, програмен директор на „Нова телевизия“.

За 32-годишната Парис Хилтън това съвсем няма да е първи опит с такъв тип шоу. Още през 2003 г. тя участва в риалити предаването The Simple Life и заедно с приятелката си Никол Ричи станаха част от революцията, настъпила в телевизионния бранш.

През 2009 г. получава наградата „Иноватор на риалити телевизията“. Има и редица участия във филми и сериали като „Ориндж Каунти – кварталът на богатите“, „Вероника Марс и „Лас Вегас“.

През октомври 2004 г. тя патентова любимата си фраза That’s Hot, а отбелязването на 21-я й рожден ден се случва едновременно на пет различни места по света – в клубове в Лондон, Ню Йорк, Лас Вегас, Холивуд и Токио.

Още на 18-годишна възраст Хилтън започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари. Нейната марка носят 17 продуктови линии, сред които за обувки, чанти, часовници и дрехи. Освен това притежава и 15 аромата с общи продажби за над 1.5 млрд. долара.

Източник: dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *