Памела Андерсън се връща в Къщата?

Памела Андерсън се връща в Къщата?Има голяма вероятност световноизвестната Памела Андерсън да се върне в Къщата на ВИП Брадър. Това твърди запознат източник пред вестник “Телеграф”.

В следващите седмици трябва да влезе нова западна гост звезда, която засега се пази в тайна. Единственото, което е ясно до момента, е, че става дума за популярно лице в световен мащаб. Най-вероятният кандидат за това е Памела Андерсън, тъй като тя бе изгонена от американското риалити “Денсинг Старс” и вече нищо не я задържа. Не е ясно този път блондинката колко време ще гостува. Предният й престой бе само за 3 дни, в които взе хонорар от 150 хиляди долара.

Ако обаче спасителката на плажа откаже да влезе отново в шоуто, то другият участник, който ще гостува на съквартирантите, е актьорът Жан-Клод ван Дам. В момента организаторите на ВИП Брадър преговаряли с холивудската звезда и се опитвали да свалят исканите от него стотици хиляди долари. Запознати коментират, че Ван Дам е почти сигурен участник, тъй като в последните години България е една от любимите му дестинации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *