Палавият йеромонах Кирил РАЗКРИВА жестоки истини?!

Йеромонах КирилЙеромонах Кирил е потънал в депресия, след като наяве излязоха скандалните разкрития, че спи с мъже. Похотливият духовник от Троянския манастир от няколко дни е в София при родителите си и няма подкрепата на никой, пишат от novini.bg.

Той обяви, че е омерзен от всичките скандали, които медиите му изсипали върху главата за по-малко от седмица. Кирил е останал без приятели и близки, които да го подкрепят. Семейството му е бясно и не иска да се показва пред обществото, защото срамът им е голям. В същото време духовникът продължава да упорства, че не е гей, а кадрите са монтаж. „Не съм гей. Казвам го категорично. Само се търси сензация. Пределно ми е ясна ситуацията у нас“. Йеромонах Кирил настървено се закани да даде гласност на неподозирани събития, когато приключат броженията срещу него.

Разтърсващите скандали в православната ни църква обаче не спират до Троянския манастир. Последните разкрития са за далавери свързани с игумена на Бачковския манастир дядо Борис. Оказва се, че скандалният протосингел на Доростолската митрополия Добри Чаков е бил най-довереното лице на Борис в манипулирането на изборите за Варненски митрополит. Пачките, които дядо Борис раздавал на епархийските избиратели във Варненската митрополия, били между 3 000 и 30 000 лева, разкри духовник.

Един коментар по “Палавият йеромонах Кирил РАЗКРИВА жестоки истини?!

  1. Цяла Варна ЗНАЕ, че Киро Линкълна беше УБИТ; само трима „варненци“ : – Шефката на Съдебна Медицина, Шефа на Полицията и Прокурора + двама „столичани“ (Цацаров и Неофит) НЕ знаят ; а Игнатий и Тренчев проговориха чааак когато есхумацията вече стана невъзможна, следователно : ВСИЧКИ МАЙМУНИ ВЪВ ВЛАСТТА ИМАТ ЧАРВЕНИ ЗАДНИЦИ . . .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *