Палава даскалица забременя от свой ученик – не обичала презервативите

Семейството

Опозорената учителка (на снимката отпред в ляво) със семейството си и бебето

Учителка на 32 години забременя от свой ученик, след което го изритала от дома си, стана ясно след разследване.

Фелиша Барахона е имала четиримесечна връзка с тийнейджъра, който посещавал гимназията Деуйт Клинтън в нюйоркския квартал Бронкс, където тя преподавала от две години. В резултат на кратката, но страстна връзка тя забременяла и родила момиченце миналия август. Барахона заченала, след като казала на момчето, да не се притеснява за кондомите, защото тя не харесвала употребата им по време на секс, се казва в доклад от разследването, обнародван тази седмица.

Учителката по науки, бивш ветеран от Афганистан, е изчакала момчето да навърши легалната възраст за правене на секс и започнала връзката през 2011 г. Романсът им започнал, когато момчето навършило 18 години, според opposingviews.com. Барахона също е купила брачни халки за двамата по време на тяхната връзка.

Смята се, че двойката е правила секс по пет пъти в седмицата. Това твърдение фигурира в доклада за разследването, в рамките на което те бяха разпитани. Според Daily News, даскалицата е изхвърлила младия си любовник от дома си, защото той пиел много, а малко по-късно разбрала, че е бременна.

Барахона била уволнена от работата си с годишна заплата от 73 000 долара миналия август около раждането на рожбата й. На страницата си във Фейсбук Барахона написала, че разведена.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *