ОТНЕХА ЛИЦЕНЗА НА КУБРАТ ПУЛЕВ ЗА 6 МЕСЕЦА ЗАРАДИ ЦЕЛУВКАТА СЪС СУШИ

Pulev bgnes

Българинът ще трябва да завърши и курс във връзка със сексуалните посегателства

С пълно единодушие при гласуването си седемчленната Атлетическа комисия на щата Калифорния наложи конкретно наказание на Кубрат Пулев заради целувката с репортерката Джени Сеши по време на интервю. Лицензът на Кобрата в Северна Америка ще бъде отнет до 23 септември – 6 месеца от датата на целувката.

Пулев има срок да завърши обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства.

На 22 юли Пулев ще трябва да се яви отново пред Комисията и да представи доказателства за приключването на наложения вече курс. Ако той се справи успешно с тази задача, 6-месечното наказание може да бъде редуцирано.

Ако Пулев не изпълни указаните му действия, наказанието автоматично придобива 12-месечен характер и бива придружено от допълнителни глоба от 2500 долара. Друго изискване, с което българинът трябва да се съобрази, е, че когато кандидатства за възстановяване на боксовия си лиценз, той трябва да го стори задължително пред Атлетическата комисия на Калифорния, преди да търси лиценз пред която и да е друга щатска комисия.

При ново провинение от подобен характер, Пулев ще бъде лишен до живот от правото да се боксира в пределите на щата Калифорния. В САЩ обаче съществува практиката независимите една от друга комисии да уважават решенията на останалите, които членуват в Асоциацията на боксовите комисии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *