ОТЛИЧИХА „БЪЛГАРИЯ ЕР“ ЗА НАЙ-ДОБРАТА АВИОКОМПАНИЯ ЗА ПОЛЕТИ ДО МЕЖДУЕВРОПЕЙСКИ ДЕСТИНАЦИИ НА ПРЕСТИЖНИТЕ АВИАЦИОННИ НАГРАДИ SKY AWARDS 2017

^D7260E275BA7E7828BED97486949B790B0D793ED6C2F2F1CF4^pimgpsh_fullsize_distr

Авиокомпанията се състезава за категорията с други 23 превозвача, като определящият вот бе на пътниците

Националният превозвач „България Ер“ бе отличен с наградата за най-добра авиокомпания за полети на къси и средни разстояния – Sky Short/Middle Haul, на тазгодишния авиационен конкурс Sky Awards 2017. Авиокомпанията се състезава за категорията с други 23 превозвача, като определящият вот бе на пътниците.

Призът за най-добра компания за полети до междуевропейски дестинации  беше присъден на „България Ер“ след резултатите от онлайн анкетно проучване и беше връчен на официална церемония в Деня на гражданската авиация – 7 декември.

„За нас е чест и удоволствие да получим тази награда. Най-специалното е, че тя идва от пътниците – те са гласували за нас и са ни дали тази оценка, което прави приза още по-ценен. Благодарим от сърце и продължаваме да се стремим да надграждаме услугите си с всеки ден, както и да предоставяме все по-качествено и приятно пътуване до над 30 дестинации в Европа“, заяви търговският директор на „България Ер“ Мария Стоянова, която прие наградата.

Престижният конкурс Sky Awards се провежда за трети пореден път у нас. Той се организира от АПГ България и APG Network и има за цел да отличи най-добрите превозвачи, които оперират на българския пазар. Това е и третият път, в който „България Ер“ е сред победителите в Sky Awards. След като през 2015 година авиокомпанията получи две награди от конкурса, през 2016 г. националният превозвач спечели други две отличия – специалнатата награда на пътниците за най-предпочитана авиокомпания Sky Favourite и приза за най-добро обслужване на борда Sky Service.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *