Откриха мистериозен гигантски звяр в джунглата! (ВИДЕО)

мистериозен гигантски звярСамо за броени дни видеото, представящо това мистериозно гигантско чудовище, бе гледано от повече от половин милион потребители.

Мистериозно гигантско чудовище удиви света. Само за броени дни видеото, представящо това тайнствено създание, бе гледано от повече от половин милион потребители в най-големия сайт за видеосподеляне YouTube, пише агенция „ПИК”.

Този клип е заснет в Камбоджа, където е изровен този гигантски звяр, открит в джунглите на страната. Той е наистина огромен. На външен вид е като кръстоска между кит и голям плужек.

Местните жители предизвикаха световна сензация с кадрите, запечатали качването на този „звяр” на камион с огромна платформа и ремарке. То е повдигнато с помощта на кран.

Под видеото, което буквално разбуни духовете в интернет пространството, това мистериозно гигантско чудовище е оприличено на огромен екземпляр от семейството на финвалите. Те са разновидност на ивичестите китове.

Експертите по фауната на джунглите споделят, че в защита на тази версия за причисляването на този гигантски звяр към вида на финвалите, е наличието на гръбни и странични перки върху туловището му.

Един коментар по “Откриха мистериозен гигантски звяр в джунглата! (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *