Откриха “курвата”, заради която убиха 14 души в Сърбия (ВИДЕО)

Кристина ДимитриевичЗверската касапница в сръбското село Велика Иванча, при която загинаха 14 души, включително и бебе, продължава да бъде основна тема за местните медии.

В. “Телеграф” успя най-после да издири навярно най-коментираната жена в Сърбия в момента – 21-годишната Кристина Димитриевич, заради която е станало зверството. Основната версия е, че убиецът Любиша Богданович не одобрявал връзката й със сина му Бранко. Тя била “курвата на съседното село” и той побеснял, като разбрал, че искали да се женят. Пред вестника момичето обаче казва: “Познавах Бранко, синът на убиеца от дълго време. Запознахме се на рождения ден на малкия Давид Деспотович, когото Любиша също уби. И Бранко беше там. Никога не съм имала каквато и да е била връзка с него и всичко са пълни измислици.”

Девойката твърди също така, че никога не е стъпвала във фамилната къща на Бранко, а с него били само на „здравей и здрасти“, като се засичали по центъра. Хората я наричали “курва и проститутка” от злоба и завист, а тя иначе била морално и образовано момиче. Помолена да коментира зловещата случка, тя отговаря, че Любиша е трябвало да убие само сина си, а не малкия Давид и семейството му.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *