Осмокласничка в шок! Гаджето й се оказало момиче

Осмокласничка в шокОсмокласничка от асеновградско училище изпадна в шок, след като разбра, че има любовна връзка с момиче, което се представяло за момче, съобщава „Марица“.

Двете провеждали множество разговори във фейсбук, след което „младежът“ пристигнал при асеновградчанката и двамата решили да избягат от къщи.

15-годишната Петя е обявена за издирване от родителите си, а полицията я открива след сигнал от шофьорка, която качила двойката на стоп. Жената сметнала, че има нещо нередно и подала сигнал в полицията. За инцидента са информирани полицейското управление в Девин и социалните служби в Асеновград.

Момичето, което влязло в ролята на момче, живеело в Девин. При появата на полицейска патрулка тя отказала да си каже името, но след като са откарани до полицията, проверката по ЕГН разкрило лъжата.

Петя изпаднала в шок, когато разбрала, че приятелят ѝ е момиче. Случаят е поет от детски психолог, който има поредица от срещи-сеанси с момичето от Асеновград.

Има подозрения, че странният сюжет може да е прикритие и на канал за невръстни момичета за страната и извън нея. По неофициални данни „момчето от Девин“ е уговорило приятелката си да пътуват и до Враца, след като са били в София.

Според ангажирани с разследването по случая смолянското момиче изключително успешно и последователно е поддържало мъжкия си вид като облекло, излъчване, обноски.

Петя е споделила, че до момента на разкриване на лъжата двете единствено са се целували и в нито един момент тя не е имала подозрения за нещо неестествено в държанието.

Източник: data.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *