Орешарски, Чобанов и Бобева – редови преподаватели в УНСС

Орешарски, Чобанов и БобеваФаворит и любим преподавател на студентите в УНСС се оказа Петър Чобанов

Премиерът Пламен Орешарски, вицепремиерът Даниела Бобева и финансовият министър Петър Чобанов ще четат лекции в Университета за национално и световно стопанство през следващата академична година, съобщи шефът на катедра „Финанси“ доц. Стоян Александров. Той уточни, че те ще бъдат на половин натовареност по съвместителство заради работата си в Министерския съвет.

Орешарски, Чобанов и Бобева са доценти. Премиерът през миналата година е водел лекции по управление на инвестиционни портфейли за специалностите „Финансов мениджмънт“ и „Финанси“. Доста повече дисциплини е преподавал финансовият министър Петър Чобанов. Той преподава парична теория и парична политика, както и международни финанси. Даниела Бобева е хоноруван преподавател и чете парична теория и парична политика, банково дело. Води също спецкурс в магистърската програма по банки и международни финанси.

Един от любимците на студентите в УНСС обаче е единствено Петър Чобанов. Това показват мненията им във форума на университета. Финансистът се слави като преподавател, чиито лекции са лесни за разбиране, а и не са задължителни. Трябва обаче да се посещават упражненията, ако студентите искат да си вземат изпитите.

Вчера тримата управленици потвърдиха, че не са напускали преподавателския състав. Но не са си нагласили още програмите заради ангажиментите по управлението на държавата. Това обаче трябва да стане до 15 септември, когато започва учебната година в УНСС и свършва отпускът на преподавателите.

Източник: faktor.bg

***

Та, нека им пожелаем успех (ОСТАВКА) и дано по-бързо се захванат с професионалната си кариера и престанат да се правят на управленци и да излагат тотално и ограбват България!

Един коментар по “Орешарски, Чобанов и Бобева – редови преподаватели в УНСС

  1. Правителството на Орешарски-Седенкарски (на НОВАТА СТАРА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ) – НАЙ-БЕЗЛИЧНОТО и ПАРАЗИТНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ВСИЧКИ ДОСЕГА (дори и от това на ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ – на ДОГАН, загубила ПОЗОРНО изборите през 2009 г.).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *