Орешарски на тайна среща в Бояна! Решили тотално да закопаят България!

Пламен ОрешаркиПламен Орешарки отново е участвал на тайна среща, на която решават бъдещето на България.

Стана ясно, че проектобюджетът за 2014, който бе съставен от финансовото министерство, вече е напълно изменен след тайна среща в резиденция “Бояна”. Там народните представители от мнозинството искат повече пари за раздаване.

Според очакванията на посоченото министерство, приходите би трябвало да са около 800 милиона лева. Тази цифра обаче е твърде малка за БСП, които искат още за социални плащания, затова са си заложили 1,1 милиарда лева.

Премиерът Пламен Орешарски дал нареждане на Агенция “Митници”, НАП и МВР да затегнат редиците около събирането на данъци, както и да намалят контрабандата, след което започва масирана работа, съобщават източниците на пресата.

Сметките на управляващите са да профукат 1,2 млрд. лв. повече за следващата година в сравнение с 2013 г., като бюджетът ще бъде около 39% от БВП на държавата или около 31,8 млрд. лв. Основно парите ще бъдат пренасочени за социални помощи, пенсии и заплати на държавните служители. Реформата ще е основно в социалното подпомагане, а всички знаят, че по този начин не се стимулира икономиката, откъдето да дойдат нови свежи пари, а допълнително се забатачва страната. Кабинетът “Орешарски” използва популистки методи, които ще костват много на народа. В същото време с бездействието си, парите, които може България да усвои от еврофондовете, постоянно са ни орязвани.

Накрая ще се обърнат към Русия, която да ни “помогне”, поставяйки държавата на колене пред братушките.

Тогава другарят Станишев ще грее от радост!

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *