Орешарски започна чистка сред посланиците ни в чужбина

Пламен ОрешарскиОт управляващите гарантират, че новите посланици нямат нищо общо с Държавна сигурност.

Жестока чистка е подготвил Пламен Орешарски за посланиците на България зад граница, пишат от razkritia.com. Премиерът е взел лично решението да прекрати мандатите на поне шестима ключови дипломати зад граница и на тяхно място да изпрати нови лица.

Първа ще изгори посланичката ни в Черна гора Мария Добрева. нейният мандат изтича и Орешарски няма никакво намерение да го подновява. Вместо нея ще бъде назначен шефът на комисията по еврофондовете и червен депутат Младен Червеняков. Любопитното е, че той е и бивш министър на правосъдието в правителството на Жан Виденов.

Посланикът ни в Индия също ще бъде заменен. На негово място отива Петко Дойков, който има основен принос към спасяването на българските медици в Либия по време на СПИН скандала. Руси Иванов, който е шеф на дирекция в Министерството на външните работи ще бъде назначен за посланик в Дания. В Норвегия отива Румяна Митрева, а в Молдова – Петър Вълов.

Любопитното е, че всички изброени са депутати от Коалиция за България. От кабинета обаче бяха категорични, че са направили обстойна проверка на новите назначения и нито един от тях не е обвързан с Държавна сигурност.

Един коментар по “Орешарски започна чистка сред посланиците ни в чужбина

  1. Същински Велзевул! Само едни копитца и опашка му липсват. Рогцата му ги е сложила жена му!
    Мръсни комунисти – същият терор и преследване – и в Украйна. Путин навсякъде мобилизира организирани червени „защитници“ на диктаторските режими, за да покажат как „народът“ е против протестите и си иска „правителствата“. Тези режими трябва да възкресят “ хомо советикус“ и да изтребват „хомо сапиенс“. Тези правителства дойдоха на власт и у нас, и в Украйна след преврати. Само че тук Борисов и Цветанов засега отърваха, организираните от Путин, Станишев, Доган, Местан, Сидеров, Пеевски, Алексей Петров готвените срещу тях убийство и затвор….. ЗАСЕГА! Юлия Тимошенко нагледно показва, в какво се изразяват целенасочените звества на антидемократичната – човеконенавистническа КГБ „дейност“. Затягат се „законите“ на полицейщината – от същите червени престъпници, които ревяха, че управлението на ГЕРБ е „диктаторски и терористичен режим“. Та ГЕРБ се отказа от властта, без следа от насилие. На това ли му казват „терор“. Отново гнила комунистическа гноясала демагогия. Не можете да спрете развитието на демократичното начало! То заради вас, мръсни червени престъпници, не доби истински европейски вид у нас. Вие поддържате уродлива същност на нашето общество, в което продължават да си живуркат доволно и безропотно селяндурите от поля и паланки. На тях не им трябва култура, свобода, демокрация. Вие отлично знаете това, защото през всички тези години учихте само децата си. Гечеви, Добреви, Бокови, Станишеви…. Останалите – нека мрат от глад, да пушат, пият, да се дрогират, изнасилват и пребиват – в чалга и неграмотност. Бъдещият българин – деградирал човек (справка маймуната от МВР – Лазаров), пълни комунистическите автобуси на път за София, скандирайки на цигански: „София не е България“ – в подкрепа на полицейския режим на милиционера Овчев. Неговият пръв помощник – маймуната Лазаров определи състоянието на пребит от полицаи човек (със счупени ребра) – като „недобро“. Според него няма нищо страшно даже и да е „малко умрял“. Срам и позор за България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *