Орешарски го направи! Вкара директен автогол за България!

ОрешарскиПари няма, действайте! Познат рефрен през последните 25 години. Такава тактика прилага съвсем усилено сегашният министър-председател на България Пламен Орешарски.

С твърдият си тон към ЕС, Орешарски може да навреди жестоко на страната ни. Бившият министър по европрограмите Томислав Дончев заяви пред медиите, че в момента декларацията, която посланиците на Франция и Германия спретнаха в последните дни си е направо червен картон за нацията. С други думи в момента държавата ни може да загуби от европарите всичките 12 милиарда евро за следващия планов период.

Само за момента над 800 милиона евро вече са замразени от ЕС. Според Дончев твърдата политика на БСП спряно ЕС, липсата на адекватни действия срещу олигархията и ината на Орешарски да стои на власт неминуемо ще доведат до ликвидна криза на еврото в държавата, като най-вероятно Виденовата зима ще бъде лято. А както знаем без европарите, които все пак ни се полагат по право, тъй като всяка година внасяме пари в общия бюджет на ЕС, няма да има ни магистрали, ни инфраструктура, ни заплати, ни осигуровки, ни медицина.

Продължавайте в същия дух господа партизани, да обслужвате за пари олигархията. През зимата обаче е възможно да не остане нито политик, нито олигарх, тъй като гладът ще отключи агресията на хората.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *