Орешарковщини: Далавера с имот на МВР на морето

Далаверата с продажбата на имотите на МВР! Тук ви представям база „Тилия“ ,която се намира в „Св.Св. Констатин и Елена (бившата „Дружба“) , на 8км от град Варна! .. Според решение на МВР-Олигарски, се започва разпродажба на имоти на МВР! Посочения от мен имот тук е с граница резиденция „Евксиноград“ ,граница МОРЕ,и граница имоти на „Гранд хотел Варна! Плажната ивица принадлежаща към този имот е около 290-300м. Цената на този имот към днешна дата е 60 000м2 х 500 euro на квадратен метър = 30 милиона ЕВРО! И за да съм точен ,това е песимистичния вариант! БЕЗ ДАЛАВЕРИ,БЕЗ СХЕМИ,И АКО СЕ ОБЯВИ НА ТЪРГ В ЕВРОПА! Позволете ми да ви питам , г-н Йовчев вие ЛУД ли сте да продавате този имот,за да съберете пари за заплатите на 1200 полицаи от звено охранителна полиция,които ви трябвали!

Ако това не е далавера на комунистите-олигарси ,здраве му кажи! Кой мислите ,че АЗ или вие ще купим този имот? Всичко ще влезе в партийните структури на БСП и цялата далавера ще се покрие! Е после не ме питайте ,що съм анти-комунист! Няма такава нагла гмеш ,като комунетата!

Венцислав Свещаров,Фейсбук

Един коментар по “Орешарковщини: Далавера с имот на МВР на морето

  1. Коментара ми е относно това ,че к. к-кс Дружба е на 8км. от Варна.Варна е стигнала до Зл.Пясъци много отдавна,така че к-кса е е в самата Варна.А иначе съм съгласен с коментара.За съжаление това е единственото място,което не е собственос на някой олигарх.Е, все още….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *