Оператор от „Къртицата“ показа среден пръст на Рут, уволниха го!

РутСлед любовния удар за Рут последва нов – оператор й показа среден пръст. Заради насъбралото се напрежение нервите й не издържаха и тя за почна истерично да крещи. “Това, че ще взема повече пари от него, не му дава право да се държи така”, викна певицата.“И на мен не ми е кеф да седя тук, но аз съм на работа”, продължи да се възмущава тя и настоява да получи извинение. Той обаче отказа да й го даде. Всички участници в шоуто подкрепиха Рут, но най-голямо рамо й даде Деян. След неговата намеса при певицата дойде една от организаторките на предаването. Още не запознала се със случилото се, Деян Донков я нападна словесно. За да се успокои, актьорът й поиска бутилка вино.

„Това е певица, която е правила албуми. И аз съм правил разни неща“, изтъкна той пред организаторката. След това поиска вино или „каквото там има“. Всъщност тъкмо алкохола накара Рут и Деян да се развикат, да използват нецензурни изрази и да хвърлят предмети наляво-надясно.

Рут все пак получи възмездие. От предаването обявиха, че са уволнили оператора. “Трябва да има справедливост, затова го уволнихме” – с тези думи се извини водещият на лайфа Андрей.

Преди 10-тина дни друг асистент в предаването е изгубил работата си за непрофесионално поведение. Заедно с изгонения още в началото на сезона, работещите в „Къртицата“, изгубили работата си стават трима.

Колкото до Рут и Деян, които се изявиха с просташки език и държание, по договор продуцентите имат пълното право да ги изгонят без никакви обяснения. Решението, обаче, е да се оставят зрителите да гласуват дали певицата и актьорът да останат.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *