ОПА! Лияна нажежи ефира със страстните си коремни преси!

ЛиянаПевицата Лияна навири прелести пред камерите на ВИП- Брадър!

Фолк звездата Лияна предизвика истински фурор в мрежата с еротичните си изпълнения в Къщата. Горещата чалгаджийка реши да потренира само по мини къси панталонки пред камерите и не остави никакви тайни за аудиторията. Гледката, която Лиянчето ни предложи, определено не е за изпускане.

В къщата на ВИП- Брадър започна да става все по- горещо и по- горещо….. Освен че фолк звездата Лияна флиртува с боксьорът ни Тервел Пулев, красавицата не пропуска да покаже й

перфектно изваяното си тяло пред камерите. Днес певицата се зае да потренира вън на двора, а брадърът Мариан й помагаше с коремните преси. Въпреки, че не успя да се справи с тежките упражнения, Лияна поне предложи невероятно пикантна гледка на всички зрители и фенове на предаването.

Мини късите панталонки на фолк звездата Лияна се оказаха доста неподходящо облекло за коремните преси, които Мариан показа на певицата. Още щом започна да си свива краката, интимните части на фолк изпълнителката лъснаха пред очите на цялата аудитория. Мъжката част от зрителите определено останаха доволни от съблазнителните кадри, а Вие какво ще кажете за страстните коремни преси на Лияна!?

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *