Опа! Лияна и Мариан скъсиха дистанцията! (ФОТО)

Лияна и Мариан в едно леглоДаже вече са в едно легло, разкриват непоказвани снимки.

„ВИП Брадър” може дори да не излъчи тези кадри, но сами ще забележите колко близки са вече Лияна и Мариан Кюрпанов. Певицата се почувства засегната от изказването на Тервел, че не иска да има нищо общо с нея и сега всячески си търси здраво мъжко рамо.

Намери го в лицето на Павел Чернев, с който си правеха там някакви неща под завивките, а сега ни сюрпризира с нова изцепка… Лияна наистина има нужда от закрила и се чувства по-добре, когато някой я гушка.

Чалга звездата успя да приласкае Мариан и двамата се отдадоха на сладка дрямка.

Манекенът разбира се не пропусна да плъзне ръце по стройното й тяло, но пък това е само приятелска закачка, така че никой вече не се впечатлява…

Само Тервел Пулев страни в момента от фаталната Лияна,

която успя да му замая главата, но след разговор с половинката си Диана, той прекрати аферата. Боксьорът дори още не знае съвсем добре какво точно е излъчено и като излезе ще бере доста срам заради Лияна.

Преди няколко дни ви разказахме как Лияна възседна Мариан – пак като другарче много ясно, но веднага тръгнаха подозрения, че вероятно липсват достатъчно столове в Къщата. Кой знае, може и тази да е причината, че Лияна все търси да скочи в нечий скут?!

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *