Опа! И Мара Отварачката навири крака

Мара ОтварачкатаМара Отварачката, която от години отклонява покани да се съблече за мъжки списания, блесна в нова гореща фотосесия. При това без да вземе нито лев за разголените си снимки – ей така, за радост на феновете. И все пак клюкарите заподозряха, че зад горещите кадри все пак прозират тънки сметки.

Според любителите на конспирациите Мара Отварачката склонила да покаже плът, за да фокусира вниманието върху себе си непосредствено преди раздаването на наградите на ТВ „Планета”, пишат от kliuki.net. Иначе публиката съвсем щяла да я забрави, защото тази година Мария не е номинирана в нито една от категориите.

Мара Отварачката може и да се сърди, че е пренебрегната, но затова си е виновна единствено тя самата. Откакто е с милионерския наследник Христия Гущеров, пайнерката преустанови участията си по кръчмите, а на концерти пее много рядко. Само от време на време изкарва по някоя нова песен, за която задължително прави скъп клип. Но това, разбира се, съвсем не е достатъчно, за да си на върха в попфолка.

За новата си фотосесия Мара Отварачката отварачката е със сатенени черни прашки и кожено яке, което едва прикрива голия й бюст. А ботушките на пайнерката със сигурност са 2-3 бона – твърдят хора с набито око.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *