Омбудсманът: Не се правете,че протести няма!

Константин ПенчевНационалният омбудсман Константин Пенчев заяви, че държавните институции в България се правят, че протести няма и демонстрират „пренебрежение и стиснати зъби”, които дават заявка за втърдяване. По своя инициатива омбудсманът образува проверка за насилието при протеста на 23 юли вечерта в София. В писмо до МВР Константун Пенчев настоява за пълна проверка на действията на полицията и жандармерията.
Във Фейсбук от няколко дни се разпостраняват видео материали, които доказват,че някои полицаи са били преднамерено жестоки и агресивни към протестиращи,които с нищо не са ги предизвикали. Вътрешният министър Цветлин Йовчев нарече действията на полицаите „перфектни“ и с това заглуши въпросите за пролятата кръв по „жълтите павета“ на София.

 

Протести

Един коментар по “Омбудсманът: Не се правете,че протести няма!

 1. СТАНОВИЩАТА НА ПОСЛАНИЦИТЕ:
  Благодарим за своевременните становища и подкрепа на Европа и Америка. Бихме приели подобни жестове и от Русия, но не ги очакваме от престъпника Путин, разбира се!
  Там честните хора, не са свободни, това е огромната цена на свободата, която всички дегенерати и профани пренебрегват!
  Коментари в чуждата преса:
  Коментарите са изключително точни и дано помогнат и на по-заблудените българи реално да осъзнаят как са изигравани винаги от комунистите. Как червените престъпници винаги използват лъжекомпромати и злепоставят ВИНАГИ тези, които пречат на обратното им връщане на власт. Властта им винаги реализира поредното облагодетелстване на червенотурските мекерета на Путин и реализиране на руските интерси в България. Как да оставим това правителство да работи отново за това! Как да допуснем отново да заглушават призивите за свобода и справедливост с ударите палките и блъскането с дебели щитове по беззащитни глави и тела!
  И сега няма да го позволим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *