НЯМА ЛИ СРАМ?! Вижте какво направи Лияна късно снощи!

ЛиянаТервел и Мариан вече не са съперници, тъй като намериха начин и двамата едновременно да се насладят на Лияна.

Стратегията на фолк певицата, чрез флирт да привлича мъжете в Къщата на „ВИП Брадър“, напълно проработи. Сега тя се радва на непрекъснато внимание дори и през късните часове.

Докато останалите съквартиранти бяха потънали в дълбок сън, Лияна се бе отдала на удоволствия, причинени от Мариан и Тервел.

Изпълнителката получи пълноценен масаж от ръцете на двамата здравеняци. Докато Кюрпанов натискаше гърчавите й рамене, то Пулев се радваше на едни малко по-заоблени части – задните, дори прави опит с единия си пръст да й бръкне под късите гащи.

Боксьорът й направи комплимент, че „студентите могат да се учат на анатомия“ от нея, пише kliuki.ws.

Лияна видимо се радва от резултатите, които жъне. Кара мъжете да се влюбват в нея, заради погледите и непрекъснатия флирт, които им мята.

Ще остане разочарована обаче след като излезе от Къщата и се сблъска с негативните коментари на зрителите за нея. Сред обществото извън пределите на „ВИП Брадър“ дългокраката фолк дива вече си е изградила имидж на лека жена.

Дори аудиторията се притеснява повече от певицата колко ще се засрами детенцето й, което гледа изцепките на разгонената си майка всяка вечер по телевизията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *