Ново 20: Делян Пеевски НАЛАПА и ТЕХНОМАРКЕТ?!

Делян Пеевски•    Протестът мрази Делян Пеевски – това не е никаква тайна!

•    Но знаят ли всички хора, че веригата магазини за бяла и черна техника Техномаркет също е собственост на Пеевски – или, без да са информирани, постоянно купуват оттам и наливат пари в кесията на ДПС-олигарха?

Известяваме всички българи, които не са наясно с този факт, че „Техномаркет” се намира под пълния контрол на Делян Пеевски и кръга около него.

Всички ние редовно купуваме бяла и черна техника – компютри, лаптопи, таблети, печки, телевизори, хладилници, кухненски роботи, системи за видео игри и др.

Добре е тези българи, които искат не само оставка на Орешарски – но желаят мафията и олигарсите да изчезнат завинаги от политиката – хубаво е тези българи да знаят, че когато купуват от „Техномаркет”, дават парите си на Пеевски, Бареков и ДПС.

Има толкова много конкурентни вериги, които продават не само качествена стока, но и на чудесни цени.

Нека всеки българин, подкрепящ протеста и искащ мафията и олигархията завинаги да бъдат изтрити от политиката сам за себе да прецени – ще купува ли повече стока от „Техномаркет”, за да пълни гушата на Делян Пеевски – или вече няма да купува оттам!

Източник: 1kam1.eu

Един коментар по “Ново 20: Делян Пеевски НАЛАПА и ТЕХНОМАРКЕТ?!

  1. хм, тамън имам да купувам едни котлони, хладилник, аспиратор и два телевизора – Техномаркет ще има да взима, Технополис поне са чисти, хората трябва да подкрепят веригите, които са постигнали успех със собствен труд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *