Новото Audi Q7 без камуфлаж!

Audi Q7 В интернет пространството изтекоха официални снимки на новото, второ поколение на кросоувъра Audi Q7. По предварителни данни премиерата на този автомобил с повишена проходимост ще се състои в началото на следващата година на автосалона в Детройт, но не е изключено първият публичен дебют на новото Q7 да се състои през март догодина в Женева, предават от fakti.bg.

Новата Q7-ица се прави на платформата MLB, на която ще бъдат изградени още кросоувъра на Bentley, Lamborghini Urus, а така също и новите поколения на Volkswagen Touareg и Porsche Cayenne. В резултат на новата платформа, второто Q7 ще е по-леко от досегашното с цели 350 килограма. Въпреки това външните промени не са радикални.

В моторната гама на второто поколение Q7 ще е наличен трилитров бензинов V6 двигател и четирилитров туин турбо V8 мотор. Ще има естествено и модернизирани дизелови агрегати, които, както и бензиновите, ще работят съвместно с осемстепенна автоматична скоростна кутия. Останалите технически характеристики на този етап се пазят в тайна.

Новото Audi Q7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *