Новият политик с щедри обещания за пенсионерите! Вижте с какво иска да ги купи!

БарековПоследните шест месеца родиха нова политическа звезда на небосклона и тя е Николай Бареков.

След като направи шеметна телевизионна кариера и то от прост селски DJ и обикновен водещ на шоу програми, стигна до лидерски пост в ТВ7 и сега вече гледа в паницата на политиците.

В последния брой на в. “Ретро”, младият политически лидер говори за амбициите си за управление на страната. Бареков ще направи партия, която ще бъде алтернатива на досегашните. Тя ще защитава интересите на хората с предприемачески дух, което обаче не я прави автоматично дясна.

Бареков е против олигархията в управлението и той ще се бори с всички сили за тази кауза. Също така бившият телевизионер се разграничава от парите и мощта на Цветан Василев, като новата партия НЕ Е проект на мустакатия мултимилионер.

Друг мощен пилон в изказването на Николай Бареков бе свързано с пенсионерите, които според него трябва да получат достоен живот, като им се вдигнат пенсиите с много. Това не били инсинуации като обещанията на Волен Сидеров, защото Бареков бил добър мениджър и знаел как да се справи с този проблем. Освен това новия политик обеща да пусне безплатни подвижни зъболекарски станции, които да обслужват гражданите на третата възраст. Това се налагало, защото когато Бареков обикалял площадите, пред него заставали пенсионери без зъби. Гледката била потресаваща.

Накрая Бареков споделя, че той може и знае как да управлява. Нужно е хората, обаче да му се доверят…

***

Достоен е, ВЕРВАЙТЕ МУ!

Все пак още в началото на политическата си кариера доказа, че може да извършва манипулации и да плаща на провокатори.

2 коментара по “Новият политик с щедри обещания за пенсионерите! Вижте с какво иска да ги купи!

  1. „Бившият телевизионер“? Що па бивш, все още си е такъв, нищо че е изпълнителен директор, пак продължава да си върши съвестно работата. А и като политик вярвам, че ще успее. Държавата има доста пари, нищо че депутатите все плачат, пари има от Европа, но те не стигат до хората, а при едно разумно управление от добър мениджър, нещата може би ще са доста по-различни

  2. „Политик“, „телевизионер“ – колко текстово пространство прахосвате за тоа ЛАЙНО! Това е думата за Бареков.
    На пенсионерите не може нищо друго да обещае освен собствен сос!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *