Новите iPhone 5S и iPhone 5C представиха от Apple

AppleApple наруши традицията си и представи два нови смартфона. Това са iPhone 5S, който е обновление на класическия модел и iPhone 5C, който е ново попълнение в гамата и ще се предлага на по-ниска цена, с малко по-слаб хардуер и пластмасов корпус, който ще може да се избира в няколко цвята.

Преди това обаче Apple представи отново своята обновена версия на мобилната платформа iOS. Седмото поколение ще бъде готово за изтегляне на 18-ти септември за iPhone 4 и по-нов, както и за iPad 2 и по-нов. Според изпълнителния директор на компанията Тим Кук iOS 7 бързо ще се превърне в най-популярната мобилна операционна система в света. До края на този месец Apple ще достигне 700 млн. продадени iOS устройства. Самите възможности на iOS 7 вече са добре познати, като начало се поставя и на услугата iTunes radio.

iPhone 5 преустановява съществуването си за сметка на двата нови модела. След това бе представен iPhone 5C. Той разполага с почти същия хардуер като iPhone 5, но с малко по-мощна батерия и ще е с „по-цветен и забавен дизайн“, коментира Фил Шилер от Apple. Телефонът разполага и с нова FaceTime HD камера на предния панел.

Източник: dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *