Нова циганска партия в защита на БСП

Нова циганска партия800 цигани от цяла България ще се включат в учредителната конференция на нова ромска партия „Обединение, прогрес и справедливост“ в Пловдив – в една от палатите на панаира, собственост на областния шеф на БСП Георги Гергов.

Инициатори са политически поддръжници на БСП, отцепници от различни ромски формации. Очаква се от ОПС да обявят, че ще се борят за правата на социално слабите в ромските квартали.

Цигани бяха ударна група в про-правителствената манифестация в София в петък, заедно с етнически турци и пенсионери.

Един коментар по “Нова циганска партия в защита на БСП

  1. Станишев е докарал с автобуси наследниците си. След като падне от власт – ДА СА ОПОЗНАЛИ СОФИЯ И ДА НАУЧАТ ОТКЪДЕ НАЙ-БЪРЗО ДА ПРОДЪЛЖАТ ТРАДИЦИЯТА ПО КРАДЕНЕТО НА БЪЛГАРСКОТО…Затова турчулята и циганите от Кърджали, така оглеждаха златните кубета на “Св. Ал. Невски” и металния паметник на цар Освободител. Записки не си водеха по понятни причини. Къде са виждали те толкова “бизнес” на едно място. Дерзай Станишев! Предавай почините си на дойстойните си приемници Асан , Ме-мед, Мюмюн и т.н.!
    Още веднъж ако ги доведеш, народната любов ще ви подхвърля, ще хвърчат главите ви, НАВИСОКО, ДА ВИДЯТ ПО-ОТБЛИЗО, В КАКВО ЕДИНСТВЕНО ВЯРВАМЕ НИЕ! НЕ в “сърп и чук”, нито в “турски полумесец”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *