Нова мода сред жените: Магически заклинания за отслабване!

заклинания за отслабванеИстински магически ритуал за отслабване се превърна в новата страст на стотици българки, които се опитват да се отърват от излишните килограми. Специалните заклинания се правели при намаляваща луна, защото тогава се изпълняват церемонии за отнемане на нещо, било то от нас или от друг човек, предават от ПИК.

Отслабващата процедура не изисква  да се ядат специални храни. Прави се поне седем дни от началото на новолунието. Може да се повтаря всеки месец, докато започнем да се харесваме в огледалото. Веднага след като кажете определено заклинание, ще почувствате топлина, дори изтръпване в тялото. Причината е, че метаболизмът се задейства изведнъж и то с голяма сила.

Ако искате наистина бърз ефект, можете да продължите с процедурите 14 нощи, а не само седем. Така ще успеете да свалите до 5 кг.

За ритуала трябва да приготвите една кръгла свещ, най-добре е тя да е черна. С остър нож я разделете  по ширината й на 14 равни полета. Във всяко едно от тях напишете отново с ножа броя на килограмите, с които искате да отслабнете. Всяка вечер палете свещта и оставете да изгори до следващата резка. В същото време  кажете следното заклинание:

„Както тази свещ гори, така и моите тлъстини да изгорят.

Както тази свещ се топи, така да се стопят и моите мазнини.

Аз контролирам напълно теглото си.

Тялото ми е съвършено.

Новото ми тегло е …. кг (казвате толкова, колкото искате да тежите).

С всеки изминал ден аз ставам все по-стройна и здрава.

Така да бъде!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *